Newborn shoot met grote zus

Deze wil ik even delen, een newbornshoot die je bij mij komt doen met een tweede kindje is zoveel meer dan alleen foto’s van de kleinste. Ik kan zoveel meer uit een shoot halen, het spel tussen grote broer of zus is ook zo mooi. Spelenderwijs maken we er een leuke ochtend van, met een hoog knuffel gehalte. Het is prachtig om te zien dat een verlegen meisje na even helemaal thuis is in mijn studiootje en het heerlijk vind om mee te doen, gewoon omdat het zo leuk is. Samen geweldige fotos maken, voor later, hoe mooi is dat, om dat te mogen doen. IK HOU VAN MIJN WERK, van de contacten, de kinderen die oh zo puur zijn, de babytjes zo klein en teder, en natuurlijk dat ik een gezin de mooie fotos mag geven, een herinnering om nooit te vergeten, vanaf het allereerste moment.
Thnx Saskia van den Bogaart en Nicky Dekkers voor de leuke ontmoeting, wat gaaf als je van je (schoon)ouders zulk een gaaf kado krijgt!!