Wil je met je kinderen een gezins shoot? Zeker als de kindjes klein zijn, veranderen ze nog zoveel, en is het zo leuk om eens met zijn allen op de foto te gaan. Meestal is het moeder die fotos maakt, en vervolgens nergens opstaat, dan is het gezin niet compleet, zo jammer. Kom je bij mij dan maak ik in allerlei settings foto’s, met zijn allen, alleen de kinderen, papa met de kinderen, mama met de kinderen, etc etc
Breng je nog een tweede setje kleding mee, dan heb je weer hele andere soort foto’s, gezins shoots kunnen  op locatie, maar natuurlijk ook in de studio. Familie shoot doen? voor opa & oma een geweldig kado bedenken? kom dan met de familie naar de studio en verras ze met mooie fotos van de hele familie, nog mooier, breng opa & oma mee, iedereen op de foto, jong en oud, alle neefs en nichtjes erbij. Deze shoot duurt vaak wel ff, omdat het soms wel om drie vier of zelfs 5 gezinnen gaat. In de planning hou ik dan rekening met tijd, ik laat dan niet iedereen tegelijk naar de studio komen, maar om de 15 minuten een gezin, zodat niet iedereen zo lang hoeft te wachten. Ik maak natuurlijk weer in allerlei settings fotos, waardoor je een prachtig geheel krijgt, zou je een fotoboek kado willen geven dan zit er een mooi verloop van elke samenstelling per gezin in.

Kleding advies voor een familie shoot, vaak word mij gevraagd, wat adviseer je voor kleding tijdens een familie shoot, daar zijn wel wat tips te bedenken, als je met zijn allen een afspraak maakt om bijv allemaal in tinten als grijs-blauw-creme-wit te komen, dan heb je een heel mooi geheel, waar je nog jaren plezier van hebt. Kies je voor hele mode gevoelige en drukke aanwezige kleuren of printen dan komt dat heel rommelig over, en trekt de kleding of kleuren meer aandacht dan de personen op de foto, en dat wil je niet. Kies je bijv voor witte (boven) kleding, dan komen vooral de gezichten zo mooi tot hun recht.  Ben je met een hele groep en iedereen is in het zwart, maar net dat ene nichtje is in het knal roze? Dan is het nichtje in roze, overal het middel punt van aandacht en zal zij de hoofd persoon zijn van de foto sessie, prima als dat de bedoeling is, maar zo niet……. denk er even aan. Neem desnoods een tweede setje kleding mee.